Autobedrijf Maathuis gecertificeerd

Profile Maathuis introduceert nieuw onderhoudsconcept

Pro’s van Profile garanderen consument transparantie, service en gemak

 

Hengelo, 1 februari 2016 – Profile Car & Tyreservice Maathuis uit Hengelo introduceert vandaag een nieuw onderhoudsconcept op het gebied van onderhoud en reparaties. De Pro’s van Profile bieden de consument transparantie, service en gemak. De vestiging in Hengelo behoort tot de eerste groep van Profile vestigingen die de Pro’s mag voeren. In de komende maanden zal dit concept verder worden uitgerold over de andere vestigingen.

 

De introductie van het nieuwe concept is een verdere invulling van de onderhoudspropositie die al door een groot aantal Profile ondernemers wordt aangeboden en liggen in het verlengde van de naamswijziging van Profile Tyrecenter naar Profile Car & Tyreservice in 2015.

 

Om de steeds kritischer wordende consument tegemoet te komen, introduceert Profile de  Pro's: acht garanties op het gebied van transparantie, service en gemak. De uitgevoerde werkzaamheden worden ingevuld op een checklist en aangevuld met foto's van de vervangen of gerepareerde onderdelen. Oude onderdelen worden bewaard. Vooraf krijgt de klant een duidelijke offerte, zodat hij precies weet waar hij aan toe is. Hij kan kiezen tussen basis- of fabrieksonderhoud en krijgt op onderhoud, reparatie en banden standaard een jaar garantie. In dat jaar krijgt hij gratis pechhulp, 24/7 in heel Europa.

Aanmelden nieuwsbrief

Naam:

Email adres:

Maathuis Werkplaats Afspraak

Wij hebben alle faciliteiten in huis om iedere auto (alle merken) te onderhouden.
Maak hier online een afspraak met één van onze monteurs.

 

Maak een afspraak

Autobedrijf Maathuis

Torenlaan 10
074-2422667
E info@hyundai-maathuis.com

ZOEKEN

Doorzoek hier snel onze website.