ISUZU D-MAX

De ISUZU D-Max is beschikbaar in drie verschillende modellen…


D-Max Double Cab

D-Max Extended Cab

D-Max Single Cab

Betrouwbaarheid
De legendarische betrouwbaarheid van ISUZU werd gebouwd in de wereld van vrachtwagens en zware dieselmotoren. De D-Max is daarvan de waardige erfgenaam. Dat van de vorige generatie van de D-Max meer dan 2.000.000 exemplaren verkocht werden is daarvan het bewijs. Vandaag gaat ISUZU met zijn nieuwe D-Max nog een stap verder. Meer dan 4.000.000 kilometer werden afgelegd om zijn betrouwbaarheid te testen!

Prestaties
ISUZU is wereldwijd de grootste producent van dieselmotoren voor bedrijfsvoertuigen en industriele toepassingen. Inmiddels zijn er meer dan 23 miljoen exemplaren geleverd. U geniet van alle door ISUZU opgedane ervaring. De nieuwste 2,5 ltr. dieselmotor met 163 pk en 400 Nm vormt de perfecte synthese van zuinigheid en kracht zodat u geniet van een zo laag mogelijk verbruik, gecombineerd met het vermogen dat nodig is om zware lasten te vervoeren of alle terrein hindernissen te nemen.
De tweetraps turbo geeft het maximum koppel van 400 Nm bovendien al vrij bij 1400 toeren en zorgt ervoor dat het gedurende lange tijd beschikbaar blijft. Deze technologie, gekoppeld aan de beste aerodynamische waarden in zijn klasse, zorgen voor een uitstoot van 190 g C02/km. Het nieuwe chassis, één van de breedste in zijn klasse, zorgt voor dynamische prestaties en een superieure stabiliteit.

Veiligheid
Veiligheid was de absolute prioriteit bij het ontwikkelen van de nieuwe D-Max. Als gevolg hiervan beschikken alle D-Max modellen over zes airbags en vele technische hulpmiddelen zoals ABS, EBD, ESC en TCS.De energie-absorberende motorkap beschermt de zwakke weggebruiker en natuurlijk zorgen veiligheidsgordels met gordelspanners en hulpmiddelen zoals Isofix voor bevestiging voor kinderzitjes samen met de airbags voor optimale bescherming van inzittenden. Het nieuwe chassis is nog steviger en dankzij ESC (Stabiliteitscontrole) en TCS (Tractiecontrole) is de D-Max meester op alle terreinen.

Comfort
ISUZU besteed veel zorg aan het interieur van de nieuwe D-Max en hij onderscheidt zich dan ook door middel van vele elementen. Ruimte te over voor de benen, het hoofd en de schouders waarbij rekening werd gehouden met de nieuwste ergonomische inzichten. De D-Max beschikt over veel bergruimte, dat gemakkelijk bereikbaar is en een instrumentenbord dat alle noodzakelijke toetsen binnen handbereik groepeert.

Stap in de nieuwe D-Max en je beleeft de ruimte om je heen!

ISUZU besteed veel zorg aan de toegankelijkheid en geluidsisolatie zodat de nieuwe D-Max ook hier het verschil maakt. Kies je voor de luxere versie, dan geniet je standaard van verwarmde, met leder beklede stoelen en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, voorzien van een automatische klimaatregeling en een ‘Premium Sound System’.

Aanmelden nieuwsbrief

Naam:

Email adres:

Maathuis Werkplaats Afspraak

Wij hebben alle faciliteiten in huis om iedere auto (alle merken) te onderhouden.
Maak hier online een afspraak met één van onze monteurs.

 

Maak een afspraak

Autobedrijf Maathuis

Torenlaan 10
074-2422667
E info@hyundai-maathuis.com

ZOEKEN

Doorzoek hier snel onze website.